Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2012 19:05 - По*ното и официалният сайт на община Оряхово!
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 14594 Коментари: 30 Гласове:
7

Последна промяна: 06.11.2012 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Преди около две години и половина гордо беше представен обновеният сайт на община Оряхово. Естествено за реализацията му бяха похарчени немалко европейски средства чрез Оперативна програма "Административен капацитет". В последните месеци обаче форумът на сайта се е превърнал в пътеводител на руското по*но и какво ли още не. Включително в мястото за обяви вече повече от шест месеца стои обява за продажба на ситно нарязан тютюн :).  Направих няколко скрийншотове, които преди малко изпратих на адреса на Европейската комисия за да могат нейните членове да се насладят на изтънчените удоволствия, които рекламира форумът на община Оряхово и за да разберат, че парите по Оперативните програми не са похарчени напразно. Публикувам ги и тук, но все пак за да не превръщам блога си в бледо подобие на форума към официалния сайт на община Оряхово съм си напривл труда да поприкрия някои от най-пикантните подробности. Разбира се, който желае да се запознае по-подробно с пубикуваните материали може да го направи на следния линк: http://oriahovo.bg/forums/index.php
   Най-отдолу на страницата с "Новини" се мъдри следният надпис:

Този сайт е реализиран по проект "Разбираема администрация в диалог с гражданите и бизнеса за прозрачно управление" чрез Оперативна програма "Административен капацитет" .

 
Интересно виждане за диалога с гражданите има сегашната администрация!

imageimageimageimage
 





Тагове:   Оряхово,   петранов,


Гласувай:
10



1. анонимен - То вашата община цялата е порно. Ами ...
05.11.2012 19:50
То вашата община цялата е порно.Ами направо заработвайте от това.
цитирай
2. анонимен - Христинка Дингилова и Петя Широ...
05.11.2012 20:01
Христинка Дингилова и Петя Широкопотуранска просто си пускат безплатни реклами!
цитирай
3. анонимен - Ей ама и ти само се заяждаш!Искат ...
05.11.2012 20:16
Ей ама и ти само се заяждаш!Искат хората да съберат малко парички,нали сега ще трябва да плащат на новата шефка баба Пурка!Отде пари?
цитирай
4. анонимен - Тутуня не е ли акцизна стока!?Дя...
05.11.2012 20:27
Тутуня не е ли акцизна стока!?Дянков спи!!!!
цитирай
5. анонимен - Вас трябва да ви пазят да на налазите ...
05.11.2012 21:45
Вас трябва да ви пазят да на налазите и другите общини че сте голяма ужас!Май само цигане сте в това село Оряхово!
цитирай
6. анонимен - GERB 2.0 – ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ
05.11.2012 21:53
Новата програма GERB 2.0 е едно от най-рекламираните софтуерни предложения за 2013-та при разделяне (партишън) на твърди електорални дискове. Тя е своеобразна бета-версия на DOS-базираната Bate Вoiko 1.0. Програмата е подходяща както за избиратели с основни познания, така и за напреднали активисти. Тя изобилства от съветници за саморазширяване чрез разделяне, сливане и намаляване дяловете на системните грешки SDS 4.0, Ataka 1.0 и DSB 1.0 до пълното им изтриване от системата.

Игнорира изцяло паразитираща платформа BSP 0.07, но в партишъна отделя сепаре за компромати и екзотика – информационната с-ма Yareshki 0.2. GERB 2.0 ползва вече доказалата се оперативна платформа Fasadna democratia 1.0. Като безплатен бонус е предвиден ъпгрейд към Totalitarizum 2.0 по желание на юзърите.

Поддържат се голям брой от файлови системи – както добре познатите Evrointegracia 1.0- системи, така и антиретровирусния пакет NATO 5.0, и Zakopai Вulgaria 4.0 – системи, производни на DOS-базирания Ran-Ut Plan 0.1. Към програмата вървят и различни актуални приложения – Malka pitza 3.0 и Referendum mente 2.0.1.3, а дори и файлов браузър за всички файлови системи – Evro-direktivi 3.0 (например ако имате Shengen 1.0 и Valuten Bord 1.0, може да разглеждате файловете на Evropeiski Souz 6.0 директно през Fasadna democratia 1.0, без да стартирате друго).

Инсталирането на Izbori Magic 2.0.1.3 става от файла setup.exe в директорията Setup. След като приемете условията за ползване (License Agreement), посочвате и мястото (по подразбиране е G (GERB): Program/ Files/”Izbori Magic 2.0.1.3″)

При обичайната инсталация програмата инсталира всичките препоръчителни компоненти, които идват като допълнение (програма за променяне на буквите на дяловете, файлов браузър, boot manager, DOS-версия на програмата, опция за създаване на стартиращи дискети за изборните комисии). Няколко кликвания върху бутона Next и всичко е готово. Не натискайте бутона No!

С това инсталацията на програмата приключва.

Интерфейсът на Izbori Magic 2.0.1.3 е базиран на конзолата Parlament и има добре познатите странични полета от Izbori Magic 2.0.0.9, в които са сложени линкове към основните възможности и задачи на GERB 2.0. Под заглавната лента са интуитивните иконки GERB 2.0 – Generala, Plevniu, Tzetzo, Tzetzka, Fanduka и Help from US. В централната част на конзолата е информацията за харддиска.

Плъзгащите менюта са основните операции за ползване от начинаещите потребители. На първия екран (Create new partition) се обяснява накратко за какво служи съветникът от общинския съвет – той създава нови Short Cut и взима свободно пространство от други дялове. Вторият екран (Where to create) дава възможност да изберем къде да създадем новия дял (за повечето потребители от местната власт това няма значение). Третият екран (Take space from which partitions) помага да намерим свободно пространство за новия дял. Трябва да отметнем дяловете, от които искаме да отнемем бюлетини. Четвъртият екран (Partition properties) показва какъв ще бъде новият дял, а самата програма задава стойности според указания от най-високо място. В полето Size е размерът на новия дял, а точно срещу полето Izbori Magic 2.0.1.3 имаме информация за свободното пространство от избраните в предишното меню дялове.

Следващото поле е Label и задава етикет – винаги Garantirano ot GERB! Oт Create as се избира дали дялът да е Social (не е за препоръчване) или Primat (той е необходимо условие). Никога не изтривайте създадената по подразбиране Primat partition, защото автоматично ви препраща към интуитивната иконка Тzetzo и бизнесът ви става невъзможен. В полето File system type избираме вида на бюлетините. Най-подходящата за това е Izbori Magic 2.0.0.9. и се поддържа от GERB 2.0 според последните евродистрибуции. От Drive Letter назначаваме определена буква за новия дял, но винаги с препратка към диск G (GERB). Запомнете!

FAQ

Q: Здравейте! Прехвърлих бюлетини от диск Е (други) в диск G (GERB), защото имах само 21 GB годни бюлетини, а ми признаха пет, но ми трябваха повече. Подкарах програмата Izbori Magic 2.0.1.3 и намалих броя им в диск Е, но в диск G бройката си остана същата. Сега имам с 4 GB такива по-малко в диск Е, а тази в G. не се е променила. Къде може да е проблемът? Как се деинсталира?

А: Бюлетините са отишли за гъби. Деинсталацията невъзможна!

Михаил Конярски

В. Сега
цитирай
7. анонимен - Христинка Дингилова и Петя Широ...
05.11.2012 22:46
анонимен написа:
Христинка Дингилова и Петя Широкопотуранска просто си пускат безплатни реклами!

ami do kolkoto znam tia veche ne e Dingilova maj be pichove a si e CONEVA
цитирай
8. анонимен - Само селановчани ще ви оправят вас. ...
05.11.2012 23:02
Само селановчани ще ви оправят вас.Скоро и следа няма да има от това вашто Оряхово!!!!!!!!!!!!!
цитирай
9. анонимен - Колко мъка има на тоя свят!То е ясно ...
05.11.2012 23:15
Колко мъка има на тоя свят!То е ясно че е Цонева,щото Дингила я натири.Ама си е все същата ку*ва!Че и по-голяма щото времето и свършва.
цитирай
10. анонимен - Колко мъка има на тоя свят. Естес...
05.11.2012 23:18
Колко мъка има на тоя свят.Естествено че не ще е Цонева нали Дингила я натири!Ама си е все същата ку*ва де.
цитирай
11. анонимен - Така е осми. Щото ние оряховчани не ...
05.11.2012 23:35
Така е осми.Щото ние оряховчани не сме единни.Ако бяхме единни герберчетата нямаше да могат дори да помиришат кметския стол......ама.....
цитирай
12. анонимен - Болницата в Оряхово от днес има р...
05.11.2012 23:54
Болницата в Оряхово от днес има разрешително за извършване на лечебна дейност. Документът връчи здравният министър Десислава Атанасова. В лечебното заведение, което поднови работа като филиал на многопрофилната болница във Враца, засега ще работят две отделения – за вътрешни болести и детско.


цитирай
13. анонимен - В Оряхово днес беше открит филиал на ...
06.11.2012 00:04
В Оряхово днес беше открит филиал на врачанската многопрофилна болница "Христо Ботев". Това е първото лечебно заведение в страната от този тип. Лентата преряза министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Болницата в Оряхово прекрати дейността си преди година заради натрупани дългове от 2 млн. лева. Това предизвика сериозно недоволство сред местното население, тъй като болницата във Враца е на 85 км. разстояние.

След намесата на народния представител от ГЕРБ д-р Янко Здравков проблемът за осигуряване на достъп до здравни услуги бе решен. Сериозна подкрепа бе оказана и от страна на кмета и общинското ръководство и на РЗИ Враца. Филиалът, в който на този етап има две отделения - вътрешно и детско, ще работи с лиценза на МБАЛ "Христо Ботев", от там ще се зарежда с консумативи и медикаменти, обясни директорът на МБАЛ Орлин Цветков.



"Днес разбиваме мита, който опозицията тиражира за абдикиране на властта от общинските болници, коментира депутатът д-р Янко Здравков. С активната позиция на министерството нещата се случват. На "смешния плач", който чуваме от трибуната от колеги от опозицията искам само да кажа, че престъпното нехайство от последните две-три години доведе до тук, всъщност от предния Общински съвет. Обещахме две неща - тази болница да заработи и да потърсим отговорност. Ще изпълним и двете".

Според министър Атанасова въпреки, че болницата в Оряхово е имала сериозен дълг, предишния Общински съвет е гласувал "заплата на изпълнителния директор в размер на 300-400 %".

цитирай
14. анонимен - В Оряхово днес беше открит филиал на ...
06.11.2012 00:16
В Оряхово днес беше открит филиал на врачанската многопрофилна болница "Христо Ботев". Това е първото лечебно заведение в страната от този тип. Лентата преряза министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Болницата в Оряхово прекрати дейността си преди година заради натрупани дългове от 2 млн. лева. Това предизвика сериозно недоволство сред местното население, тъй като болницата във Враца е на 85 км. разстояние.

След намесата на народния представител от ГЕРБ д-р Янко Здравков проблемът за осигуряване на достъп до здравни услуги бе решен. Сериозна подкрепа бе оказана и от страна на кмета и общинското ръководство и на РЗИ Враца. Филиалът, в който на този етап има две отделения - вътрешно и детско, ще работи с лиценза на МБАЛ "Христо Ботев", от там ще се зарежда с консумативи и медикаменти, обясни директорът на МБАЛ Орлин Цветков.



"Днес разбиваме мита, който опозицията тиражира за абдикиране на властта от общинските болници, коментира депутатът д-р Янко Здравков. С активната позиция на министерството нещата се случват. На "смешния плач", който чуваме от трибуната от колеги от опозицията искам само да кажа, че престъпното нехайство от последните две-три години доведе до тук, всъщност от предния Общински съвет. Обещахме две неща - тази болница да заработи и да потърсим отговорност. Ще изпълним и двете".

Според министър Атанасова въпреки, че болницата в Оряхово е имала сериозен дълг, предишния Общински съвет е гласувал "заплата на изпълнителния директор в размер на 300-400 %".

цитирай
15. анонимен - Герберче защо не публикуваш и ко...
06.11.2012 00:24
Герберче защо не публикуваш и коментарите под дописката?Я виж:
Чекай Чекай малко 05 ноември 2012 | 22:38

Янкооо Янкоо Здравков, същия си като Светозар Луканов. Мездренските айдуци сте като врачанските .......
Оня па фалира болницата и вместо в кауша е зам. кмет във Враца. Само в България има такова перпетум мобиле !

още по знаещ 05 ноември 2012 | 21:29

Ей лъжци и измамници омитайте се докато е време че догодина на изборите ще се чудите какво ви е огряла-Алкохолика Вагенщайн председател на Общинския Съвет нали щеше да си подава оставката - чакаме я.
една 05 ноември 2012 | 21:28

Браво на д-р Здравков ! Дали си е осигурил или не втори мандат-незнам,но ще гласувам за него ! Това е един от малкото хора,които мисли за този град в момента!
знаещ 05 ноември 2012 | 17:14

Браво Д-р Здравков!Осигури си още един мандат!А иначе виновниците ги знаеш.Има Господ- бави , но не забравя.
о 05 ноември 2012 | 16:32

сегашният зам.кмет Светлозар Луканов е виновен за Оряховската болница
б 05 ноември 2012 | 16:30

Всички знаем кой беше директор на Оряховската болница а това е сегашният зам.кмет на Община Враца които докара Оряховската болница до фалит нека да този да му се потърси отговорност за довеждането на това състояние
цитирай
16. анонимен - Интересно!Дали дупетата ще пот...
06.11.2012 00:34
Интересно!Дали дупетата ще потърси отговорност и на приятелчето си и адашче Янко Кочев с който делкаха паричките?
цитирай
17. анонимен - А др. гуленов върна ли оборудването ...
06.11.2012 00:44
А др.гуленов върна ли оборудването което замъкна в гъндевата болница във враца?
цитирай
18. анонимен - Някога, но не сега!!!!!!!!!!Те си ...
06.11.2012 01:00
Някога,но не сега!!!!!!!!!!Те си правят сметката всичкото годно оборудване да измъкнат а на персонала и кредиторите ще оставят една куха фирма.Ликвидаторката ги разбира тия неща.Не е случайно и сега в първите редици....................
цитирай
19. анонимен - Коя е ликвидаторката?Счетито Ц...
06.11.2012 01:13
Коя е ликвидаторката?Счетито Цецка ли?
цитирай
20. анонимен - имало е смисъл
06.11.2012 14:05
явно е имало смисъл от това, което сте предприели - форумът е "затворен за профилактика". остава и за в бъдеще да го "профилактират" правилно.
цитирай
21. sten - Браво на блог. бг, сега само реги...
07.11.2012 07:44
Браво на блог.бг,сега само регистрирани потребители ще коментират.
цитирай
22. nnk - nnnnnn
07.11.2012 22:06
Абе на Вероника Иванова не й ли плащат за това........
цитирай
23. sten - Каква стана тя/работата де/?
09.11.2012 00:22
24. rucifer - Интересно.
03.10 10:17
Всички сте анонимни. Май не ви стиска много, а?
цитирай
25. анонимен - Всички сте анонимни. Май не ви ст...
03.10 12:32
rucifer написа:
Всички сте анонимни. Май не ви стиска много, а?

Др.Петранов в едно е прав,в Интернет няма анонимност,просто засегнатите в общината трябва да изпратят едно писмо от името на работещите там,съответно заверено с изходящ номер до инвестор.бг и блогчето петраново ще му дръпнат шалтера!
цитирай
26. анонимен - Всички сте анонимни. Май не ви ст...
03.10 12:37
rucifer написа:
Всички сте анонимни. Май не ви стиска много, а?

И изборите са анонимни. Това нищо не означава. Който трябва да е неанонимен е. Ние тук сме просто статистика.
цитирай
27. анонимен - Всички сте анонимни. Май не ви ст...
03.10 15:30
анонимен написа:
rucifer написа:
Всички сте анонимни. Май не ви стиска много, а?

Др.Петранов в едно е прав,в Интернет няма анонимност,просто засегнатите в общината трябва да изпратят едно писмо от името на работещите там,съответно заверено с изходящ номер до инвестор.бг и блогчето петраново ще му дръпнат шалтера!


E, и? Като дръпнат шалтера на блогчето ми има и други платформи. На интернет не могат да дръпнат шалтера (въпреки, че на някои хора много им се иска!). Знам, че популярността на блога ми довежда някои хора до бяс, но това пък на мен ми доставя удоволствие. Дори и сега в категория "Политика" този постинг е на първо място за последните 24 часа (http://blog.bg/?cat=12&all=2&from=1) и на шесто място в blog.bg (http://blog.bg/?cat=0&all=2&from=1). Целта ми е възможно по-голям брой хора да видят колко са "компетентни" местните управници и да си направят необходимите изводи. Ако някой се чувства засегнат от постингите ми - да се жалва. Също така никого не карам насила да посещава и чете блога ми. На който не му харесва има милиони и милиарди страници в интернет пространството....
цитирай
28. анонимен - Другарю Петранов, виждам, че и Вие ...
03.10 16:13
Другарю Петранов, виждам, че и Вие сте се притеснили и пишете анонимно!Грябва да има някаква граница на добрия тон!
цитирай
29. анонимен - Не, просто сутринта нямаше нет от ...
03.10 16:52
Не, просто сутринта нямаше нет от основния ми доставчик и съм в момента с "вивакомски". При това много често, въпреки че съм логнат излизам като анонимен. Сега ще превключа на другия нет и ще дублирам постинга си за да Ви докажа, че грешите. Аз винаги пиша с името си и заставам зад думите си!
цитирай
30. petranov - Дублирам коментара за да е ясно, че е от мое име.
03.10 17:11
Колкото до това, че има граници на добрия тон - така е. Само че аз съм поел ангажимент към читателите на блога ми да не поставям граници. Поради това не трия коментари, с изключение на тези с линкове към порнографско съдържание.

анонимен написа:rucifer написа:Всички сте анонимни. Май не ви стиска много, а?

Др.Петранов в едно е прав,в Интернет няма анонимност,просто засегнатите в общината трябва да изпратят едно писмо от името на работещите там,съответно заверено с изходящ номер до инвестор.бг и блогчето петраново ще му дръпнат шалтера!


E, и? Като дръпнат шалтера на блогчето ми има и други платформи. На интернет не могат да дръпнат шалтера (въпреки, че на някои хора много им се иска!). Знам, че популярността на блога ми довежда някои хора до бяс, но това пък на мен ми доставя удоволствие. Дори и сега в категория "Политика" този постинг е на първо място за последните 24 часа (http://blog.bg/?cat=12&all=2&from=1) и на шесто място в blog.bg (http://blog.bg/?cat=0&all=2&from=1). Целта ми е възможно по-голям брой хора да видят колко са "компетентни" местните управници и да си направят необходимите изводи. Ако някой се чувства засегнат от постингите ми - да се жалва. Също така никого не карам насила да посещава и чете блога ми. На който не му харесва има милиони и милиарди страници в интернет пространството....

цитирай
31. анонимен - Или пък Гробаря. Отива там, където ...
03.10 21:35
Или пък Гробаря.Отива там,където трябва и казва-аз съм тизш,който наричат Гробаря.И хоп-блогът на Петранов пада.Хи,хи,хи...
цитирай
цитирай
24. petranov - Уважаеми sten-чо, Работата е точно ...
09.11.2012 09:08
Уважаеми sten-чо,
Работата е точно каквато трябва да бъде. Blog.bg са решили, че вече не може да има анонимни коментари. Аз лично приветствам това решение, но пък подозирам, че едва ли ще има особен ефект - просто ще се нароят кухи ник-ове като Вашият и с това ще се приключи. Естествено коментарите ще намалеят, тъй като не на всеки ще му се занимава да регистрира измислени поща и ник.
Не бързайте да се радвата обаче - това по никакъв начин няма да ми попречи да продължавам да публикувам факти за некадърното управление на общината - аз не ги публикувам от анонимен ник, а заставам с името си зад това, което казвам. Нещо, което страхливи мишлета като Вас не смеят и да си помислят! За всеки случай обаче, тъй като с наближаването на изборите ще нарасне натиска на разни тикви и пъпеши към блогове като моя отново ще започна да дублирам публикуваните материали, като абсолютно същите ще могат да се видят и на petranov.blogspot.com . Желая Ви приятен ден!
цитирай
25. sten - Що триеш бе гном?
10.11.2012 13:41
Уважаеми Николай-чо,никой не иска да Ви пречи да си публикувате каквото искате,но съм чел Ваши постинги,вкоито твърдите,че колкото повече Ви атакуват значи сте на прав път.Не смятате ли,че сега е същото,колкото повече плюете по местните управници,толкова повече доказвате,че са на прав път?Чел съм и Ваши постинги във форума на общинския сайт и не мога да си отговоря как може човек да е толкова черноглед и злобен къв всичко.Вие виждате във всичко далавери и нарушения.Бъдете малко по-позитивен иначе сте омръзнал на хората с Вашата ,,компетентност"!
цитирай
26. sten - Направената проверка на сметището ...
10.11.2012 20:08
Направената проверка на сметището е доказала, че няма нарушения, но човека когото наричате дедо Дингил се е усъмнил, че органите извършили проверката са некомпетентни.Кога ще се извини на хората за предизвикания страх и ще му бъде ли потърсена отговорност на стария динозавър?
цитирай
27. sten - , , Браво" на модератора на ...
11.11.2012 12:36
,,Браво" на модератора на общинския сайт ,,the_one" за правилната ,,профилактика" на форума!!!Момчето се отблагодарява на хората, които са го назначили, от една страна, че им върши черната работа, от друга че като бивш служител на интернет доставчик знае IP-тата на членовете на сайта.Браво Радославе, ти го можеш!!!
цитирай
28. petranov - Уважаеми sten-чо, Явно не схващате ...
12.11.2012 20:41
Уважаеми sten-чо,
Явно не схващате тънката разлика - аз мога да пиша за управниците каквото си искам, тъй като измина вече ЕДНА ГОДИНА и абсолютно нищо не се случва в града ни, с изключение на това, че прогресивно се обезлюдява. По некадърно и безидейно управление Оряхово не е имало поне откакто аз се помня. То вече дори не е интересно да пиша за тях, защото зад всяко тяхно решение прозира пълна управленска немощ.
По отношение на проверката на сметището след като имате резултат моля публикувайте го. Ако ми го изпратите аз също съм готов да го публикувам тук. Електронната ми поща е известна n.petranov@gmail.com Предполагам че проверяващите са проверили покритието на клетката и са взели проби чрез сондиране от различни места за да докажат, че опасност няма. Ако това е така сте в правото си да потърсите отговорност от когото смятате за необходимо.
Колкото да модератора на общинския форум гледам че е действал радикално. Директно е изтрил съдържанието на цели раздели. Браво, модераторе! Давай с голямата гума! Ти го можеш! Предполагам също, че бившия служител е чувал за така наречените прокси сървъри и динамични IP-адреси, така че завоалираните Ви заплахи към потребителите са малко смешни. Освен това аз лично винаги заставам с името си зад думите си и съм готов да посоча IP-адреса, с който влизам във форума, ако тази информация е от такова значение за някого.
Желая Ви лека и спокойна вечер!
цитирай
29. sten - Уважаеми Николай-чо, явно не сте ...
12.11.2012 22:34
Уважаеми Николай-чо, явно не сте доловили иронията ми относно IP адресите, но явно трудно Ви се отдава малката разделителна линия!Изтриването на раздели не прави управлението по-компетентно, напротив ,,народната" любов ще избие на парламентарните избори.Цензурирането на потребителските форуми няма да притъпи ,,народната" любов!Както виждате аз не съм Ви враг, правете разлика!
цитирай
30. sten - Г-н Петранов, не ядосвайте the_...
13.11.2012 00:17
Г-н Петранов, не ядосвайте the_one, че момчето взе съвета Ви присърце и хвана голямата гума!!!То бива глупост, ама за тази няма лек!!!За модератора става дума!!!
цитирай
31. sten - Г-н Петранов, бихте ли задали въ...
13.11.2012 00:36
Г-н Петранов, бихте ли задали въпрос на следващата сесия като какъв е назначен модератора the_one, на каква длъжност и има ли необходимото образование?Благодаря Ви предварително!Не обичам разни неграмотници да цензурират мнението на хората, независимо какво е то!
цитирай
32. petranov - sten, Най-лесно е с голямата гума! ...
13.11.2012 14:11
sten,
Най-лесно е с голямата гума! По-трудно е форумът да се защити от спамботове и друг подобен зловреден софтуер. Между другото преди време цялата компютърна мрежа на общината бъкаше от вируси и за да си нямам проблеми никога не съм рискувал да вляза в пощата си от коммпютъра на Общинския съвет или да прехвърлям файлове чрез флашка. Сега не знам как е, тъй като избягвам да се докосвам до общински компютър. Всъщност системен администратор не се става за един ден дори не за един месец или година. Това си е цяло изкуство. На кмета не мога да задавам въпроси за неговата кадрова политика - това си е изцяло в собствените му прерогативи. Общинския съвет контролира общата численост и структурата на общинската администрация, а кмета се грижи да създаде можещ и знаещ екип, чийто членове имат както необходимите познания, така и необходимото образование. Както обаче е видно кмета следва светлия пример на шефа на партията си и "калинките" бъкат навсякъде в държавата ни. Единственото успокоение е, че изборите са след 7-8 месеца и тогава се надявам както управниците, така и подопечните им "калинки" да не помиришат вече властта. Аз също се дразня от това да се изтриват мнения и в този блог, въпреки честите обвинения, които ми отправят аз лично не съм изтрил нито едно мнение на потребител, освен тези, които даваха преди време линкове към сайтове с откровено порнографско съдържание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5797601
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031