Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2014 02:46 - ЗАщо МИЛФ са /сме/ като Магнит !!?
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 5086 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 14.01.2014 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    То не е нужна причина ,но все пак ,Защоо:))
                     МИЛФ/ превод /
                     англ.   Mother I d like to FUck :)
 
                                               image
 

     

                 image  

Няма начин да не сте чували (ако не сте имали личен опит) за феномена, наречен МКБЧ или МИЛФ. Манията по по-зрели жени, която е съвсем естествена и у нея няма нищо притеснително, се разраства все повече и повече. Все по-често ние, мъжете, разкриваме без свян привличането си към по-големите жени и не се налага да преследваме 20-годишни пикли. Има нещо изключително привлекателно във факта, че МИЛФ-ките могат да платят сами за питието си, знаят как да се държат, когато някой флиртува с тях и често дори ни помагат в това начинание. Вижте кои са четирите причини по-зрелите жени (по правило с поне едно дете) да са така желана хапка от по-младите от тях мъже.

Опит

Основното предимство при МИЛФ-ките е безспорният им опит. Те знаят какво искат, знаят как да ни насочат, за да си го получат. Има нещо много привлекателно във факта, че когато сте с МИЛФ, ще сте с жена, която няма нужда да получава насоки за всичко или да ѝ се казва по няколко пъти да се успокои. Няма да ви казва, че избързвате с нещата. Тя е с вас, защото ви харесва, ясно е на всички, че има опит и че не е непорочна, така че няма нужда от мрънкания и схеми. Освен това сексът носи удоволствие на МИЛФ-а и тя няма да се чувства виновна, омърсена или наранена.

Забранен плод

Някои МИЛФ-ки са омъжени, някои са били омъжени, а други никога не са искали да се омъжват. При всеки случай са принадлежали на някого друг и това е необяснимо привлекателно за мъжкото съсловие. Възражда тръпката на преследването. А и фактът, че е по-голяма от вас значи, че ще трябва да положите повече усилия. МИЛФ-ката е олицетворение на онова, което по-младият мъж не може да има. Да, тя може и да се отдаде, но никога няма да е изцяло, защото прекрасно знае колко много мъже може да има. Освен това, ако успеете да примамите по-зряла жена, самочувствието ви непременно ще се увеличи. Както и репутацията ви впрочем. То е нещо като да имате магистърска степен или да сте джедай.

Пари

Сега, не го одобряваме много, но няма как да подминем и една друга честа характеристика на МИЛФ-ките - много от тях обичат да демонстрират финансово превъзходство. Което не бива непременно да ви кара да се чувствате непълноценни или използвани. Напротив - от подобна ситуация могат да се извлекат доста позитиви, стига да знаете как.

Неангажиращ секс

      Огромната част от МИЛФ-ките няма да ви увиснат на врата и да ви реват. Те са готови да правят с вас неангажиращ секс, без да искат после обяснения в любов. Независими са и това им харесва. Любовта на МИЛФ-ката е точно толкова, колкото тя иска да ви даде. Разбира се, винаги има изключения, но те са за да потвърдят правилото, а то е - МИЛФ-овете са страхотни, затова не се страхувайте от тях, а ги опознайте.


 
                      
                     
 
  
            



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minevv - споко
06.01.2014 09:06
Далече ви е от тази категория----
1. трябва да сте жени... ама не...
цитирай
2. milady - mister minevv??!!
06.01.2014 09:12
като меродИя СТе..
нали СЕ разбраххме ,че
НЕ съм ..за вас!!
цитирай
3. djani - Съгласен! Откъс от пътеписа ми за Англия - "Мъгляви мисли"...
06.01.2014 09:43
След разглеждането на Чатсуърт и други дворци и замъци си дадох сметка за смисълът, който влагаше в думите си, преди много години чичо Митко, мераклия по тънката част от старата школа. Виждайки красива и добре запазена жена на възраст, той възкликваше възхитено: «Ех, стар замък, това е истинска жена...». Вече и аз на възраст, разбирам, че е напълно прав. Зад величествената и малко порутена фасада на стария замък се крие прекрасна вътрешна архитектура и дизайн, истинска съкривищница от произведения на изкуството, богати библиотеки, събрали мъдрост от столетия и духът на отминали времена.
Така и зрялата жена те дарява с мъдростта на преживяното и житейския си опит. Дори и сексът с нея е спокоен, майчински успокоителен, но не по-малко страстен и вълнуващ. Защото тя знае цената на времето. Ех, ако младите разбират от истинските неща!
цитирай
4. milady - exxx ,djani ...
06.01.2014 10:20
добрем, че имамее богат ОПит!
всичкоо останалоо е ..ала бала ..ала балаа:))
hubav den..
I Misssed y<ou<3
цитирай
5. whitebarde - много си права :)
06.01.2014 18:27
особено за точка 4.. харесвам МИЛФки. При тях няма мрън-мрън и "ама аз не зная какво искам". Не са лигави. Не са обсебени от манията да живеят на нечий чужд гръб (т.3). Изобщо..милфките са си супер :)
цитирай
6. milady - thank you, white....
06.01.2014 18:42
;)) aз харесахх точка 2 !!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2277307
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол