Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.04.2021 14:43 - СМЪРТ ОЧАКВА ХИЛЪРИ=2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2722 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Във вчерашният  постинг съм недогледала ,че в ден-2 е имало и част- 2,като продължение от заседанието на трибунала преди почивката до обяд и след почивката след обяд!!!!
 пускам го сега с ден-4 и ден -5,за тези,които се интересуват!!!


 ВТОРА ЧАСТ НА ВТОРИ ДЕН    Актуализация: Военен трибунал на Клинтън, ден 2, част 2
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Военният трибунал на Хилари Клинтън се възобнови в понеделник сутринта в залива Гуантанамо, след 72-часова пауза, която започна в четвъртък следобед, когато разрошената Клинтън се срина на пода при нещо, което изглеждаше като епилептичен припадък Но в събота медицинският персонал на GITMO даде на Клинтън чисто здраве, като каза, че вероятно е симулирала заболяване, за да спре процеса.

В 10:00 сутринта в понеделник вицеадмирам Джон Г. Ханинк встъпителните коментари подиграва поведението на Клинтън.

„Хилари Родъм Клинтън знае, че е виновна. В противен случай тя не би се преструвала на болна, за да забави това производство. Тази жена е напълно зла, разяждаща, лишена от морал ”, каза вицеадминистратор Ханинк, обръщайки се към тричленния трибунал, който в крайна сметка ще реши съдбата на Клинтън.

Отклонявайки се от контекста на разпита в четвъртък, вицеадминистратор Ханинк отправя обвинения срещу Клинтън, които ние от RRN не сме чували преди. Той изготви документация, свързваща Клинтън и фондацията на Клинтън с изчезването на 23 хаитянски и 3 американски деца, които вероятно са останали сираци след масово земетресение, при което през 2010 г. загинаха 220 000 души в островната държава.

Тъй като инцидентът включва американски граждани, задължението на трибунала е да прецени виновността на Клинтън по въпроса, каза вицеадминистратор Ханинк

Трите американски деца - на възраст 4,7 и 12 години - принадлежаха към хуманитарна двойка, извършваща мисионерска дейност на островната държава. Ден след земетресението хаитянските власти откриха децата и трупа на по-възрастна хаитянка, очевидно детегледачка, в развалините на срутения им дом. Родителите били доброволци в село западно от Порт-о-Пренс, близо до епицентъра на земетресението.

Властите на Хаити прекараха една седмица напразно в търсене на изчезналите родители, но заключиха, че двойката трябва да е загинала при земетресението.

Вицеадминистратор Ханинк каза пред Трибунала, че на 24 януари 2010 г. Хилари Клинтън, тогава държавен секретар, се е свързала с хаитянския президент Рене Превал и е казала, че иска да помогне на деца без родители, чийто живот е разрушил земетресението.

Вицеадминистратор Ханинк показа на трибунала верига от имейл кореспонденция между Клинтън и Превал. В едно писмо Клинтън изрично заяви, че увертюрата да се грижи за осиротели деца е направена от името на фондация Клинтън, а не на правителството на САЩ, и че Фондацията ще намери приемни домове за децата до момента, в който те могат да бъдат осиновени правилно.

„Превал вярваше, че тя е искрена и когато той й разказа за трите американски деца, тя му каза, че ще се погрижи и за тях. Но доказателствата показват, че Клинтън е имал скрити мотиви. Никога не е пропускала това през Държавния департамент, за който тя отговаряше. Не, фондация Клинтън нае лодка, за да изведе тези деца от острова, лодка, която ги взе в Хаити и след това изчезна от лицето на планетата. Нито държавата, нито здравеопазването и хуманитарните служби нямат данни за американски деца, стъпващи на американска земя. Не и децата от Хаити. Къде отидоха всички те? Изчезнаха ли във въздуха? Вие направихте офертата, името ви е в имейлите, вашата фондация организира транспорт. Имате ли какво да кажете? ”

Клинтън, която не беше произнесла нито дума от началото на производството, каза: „Ще трябва да попитате фондацията на Клинтън.“

"Вие сте фондацията", отвърна вицеадминистратор Ханинк. „Фондация Клинтън е фондация само от име. Вие и вие сте едно и също лице. "

Клинтън седеше неподвижно и потъна в мълчание.

Тогава вицеадминистратор Ханинк представи материален свидетел, бившата счетоводителка на фондация Клинтън Бетани Грийнбаум, която чрез ZOOM свидетелства за престъпността на Клинтън. Фондацията на Клинтън, каза тя, е платила на IYC Yacht Solutions, която се движи от Испания, 3 000 000 долара за едноседмичен наем на яхта. Грийнбаум нарече 145 " Bliss „лодка за парти“ с хидромасажни вани, сауна и зареден минибар.

„Знам, че корабът е доставен в Маями с нареждане да отплава за Хаити. Освен това не знам нищо и бях достатъчно умен, за да не задавам въпроси ”, заяви Грийнбаум пред трибунала.

"Но подсъдимият Хилари Родъм Клинтън одобри разходите?" - попита вицеадминистратор Ханинк.

- Да. Да, тя го направи - отговори Грийнбаум.

След кратка почивка вицеадминистратор Ханинк заяви, че италианските власти и IYC Yachting отказват да си сътрудничат във военното разследване на Хилари Клинтън.

„Мислехме, че ще помогнат, но не. Подсъдимият беше могъща и защитена жена. Помислете за това: Средната цена за наемане на луксозна яхта за една седмица през 2010 г. беше, дайте или вземете, 300 бона. И все пак Клинтън плати десет пъти повече. Защо? Тя със сигурност не е благотворителна или филантроп. Тя е платила за мълчанието им, това е, което е купила за 3 000 000 долара “, постулира вицеадминистратор Ханинк.

„Хилари Клинтън през 2010 г. беше може би най-мощната жена на планетата. Като държавен секретар тя притежаваше практически неограничена власт. Като държавен служител тя можеше да спаси тези деца по официални канали, но водеше страничен бизнес. Военните твърдят, че Клинтън е трафикирала тези деца с цел лична печалба, вероятно много повече от 3 000 000 долара, които е похарчила, за да ги измъкне от Хаити. Това трябва да решите вие ​​тримата офицери - продължи вицеадминистратор Ханинк.

Той поръча почивка до 14:30 ч

Актуализация: Военен трибунал на Клинтън, ден 2, част 2

(Ще предоставя актуализации възможно най-често)

(Посетено 82 103 пъти, 6 147 посещения днес)
===================================

=====================================================================

Военен трибунал на Клинтън: Ден 4
От  Майкъл Бакстър  - 15 април 2021 г
image

 Производството в сряда в залива Гуантанамо започна с вицеадминистратор Джон Г. Ханинк, показващ на тричленния състав поредица от размяна на имейли между Хилари Клинтън и нейния ръководител на кампанията Джон Подеста, която се случи на 28 септември 2016 г. и 10 октомври 2016 г. вечери след първия и втория президентски дебат, съответно. Имейлите, посочи той, не бяха изпратени или получени от скандалния частен имейл сървър на Клинтън - който отдавна беше демонтиран - а по-скоро публична, безплатна услуга за електронна поща, наречена Yandex, алтернатива на Gmail. Съдържанието на имейла, отвори вицеадминистратор Ханинк, би илюстрирало как арогантността и Хубрис на Клинтън - подкрепени от нейните съзаклятници - я наводняват с погрешно чувство за неуязвимост.

„Как военните са получили тези имейли, е по-малко важно от съдържанието, съдържащо се тук. Това, което е от първостепенно значение, е цифровата криминалистика, която категорично доказа, че тези нешифровани съобщения произхождат от лаптопа на задържаната с адрес на интернет протокол, свързан с нейния дом в Чапакуа, Ню Йорк “, каза вицеадминистратор Ханинк.

Първият имейл, изпратен от Клинтън до Подеста, бе поставен с отметка във времето на 28 септември 2016 г., 18:45 ч. В него Клинтън изрази гняв от броя на хората в дискусионната аудитория, които като че ли благоприятстват визията на Тръмп за Америка пред нейната.

Вицеадминистратор Hannink рецитира кратко съобщение до трибунала. „Той [Тръмп] е надут глупак, но посланието му резонира, опасно, с проклетата му тълпа от плачевни неща. Идиотът говори, а те слушат. Не се притеснявайте, но трябваше да следим отблизо. Сега трябва да следим отблизо. Случват се инциденти. "

„Тридесет минути по-късно Подеста отговори на Клинтън“, каза вицеадминистратор Ханинк, четейки отпечатан екземпляр от отговора на Подеста. „Те са се случвали и преди и могат да се случат отново. Ето защо хората трябва да внимават да избягват произшествия. "

Вицеадминистратор Ханинк призна, че съобщението, без допълнителен контекст, не е нищо повече от мишма на двойна реч, която може да бъде интерпретирана толкова мъгляво като ежедневен хороскоп. Но когато се вземат в контекста на размяната на имейли от 10 октомври 2016 г., забулените намеци на Клинтън и Подеста изведнъж се превърнаха в явни заплахи срещу кандидат за президент.

„Автор на Клинтън, това писмо е изпратено до Подеста вечерта след втория президентски дебат. И ще прочета: Все още не мога да повярвам, че шибаникът каза, че ще бъда в затвора, когато стане президент. Като че ли би могъл да ме изпрати в затвора или да стане президент. И онези тъпаци, които му дават бурни аплодисменти. Парите му не го правят непобедим. Обмислям сериозно измиването с киселина - обичам, когато той използва фрази, които не разбира, - той го няма. Той няма шанс някога да ме докосне. Можем да го направим. Мисли? “

Вицеадминистратор Ханинк погледна белязана с белезници Клинтън, питайки дали не иска да говори за поведението си. Тя насочи тъмните си, тлеещи очи към него, но не каза нищо, наблюдавайки същата невъздържаност, откакто започна от трибунала.

„Вашето мълчание говори много, задържана Клинтън, и вие не плашите тази комисия“, каза вицеадминистратор Ханинк. - Подеста й изпрати отговор час по-късно: Не знам дали сте пили тази вечер. Внимателно с думи. Той не е никой и ще са нужни досадни предпазни мерки, за да го отстранят от сцената. Може да се нуждае от водопроводчик. "

„Твърдя, че те мълчаливо са се заговорили за убийство на Доналд Тръмп“, продължи вицеадминистратор Ханинк. „И все пак разумни служители като вас сигурно осъзнават, че устните и писмени заплахи са ежедневие в днешното общество, особено в социалните медии. За четири години тайната служба разследва над 132 000 заплахи срещу Доналд Тръмп. И тези хора не са изправени пред трибунал. Клинтън, като съперник на Тръмп по това време, трябва да се държи на по-висок стандарт от средния недоволен ненавистник на Тръмп. В допълнение, тя имаше напред-назад с Подеста и това е равно на конспирация. И все пак има още. "

Той попита военната полиция, охраняваща вратите на камерата, дали свидетелят на военните е готов да даде показания. Депутатите напуснаха за момент стаята и се върнаха с никой друг, освен Джон Подеста, окован в китките и облечен в бял затворен гащеризон. Както се съобщава по-рано, американските специални сили, действащи под властта на Тръмп, са арестували Подеста и съпругата му Мери в неделя Великден.

Депутатите седяха на Подеста точно срещу Клинтън. Клинтън отвори очи за тесни прорези, като разфасовки на ножове, надничащи внимателно към бившия си приятел и ръководител на кампания.

Вицеадминистратор Ханинк продължи: „Задържаният Клинтън, този човек скоро ще бъде изправен пред собствения си съд, но за разлика от вас, той е готов да говори. Искам да или не отговори, задържан Подеста, така че, моля, не разяснявайте отговорите, освен ако не ви кажа. Имейлите настрана, Хилари Клинтън изрично ли ви каза лично и лично, че възнамерява да убие Доналд Тръмп? "

- Да - каза Подеста с треперещ шепот.

"Моля, кажете на този съд и сега може да отговорите точно на това, което каза Клинтън", попита вицеадминистратор Ханинк.

„С Хилари се събрахме в Чапакуа, минаха три дни след дебат номер 2 и тя ме помоли да наема някой да убие Тръмп. В крайна сметка никога не сме го правили, твърде рисковано, но дни наред тя непрекъснато ме заяждаше, за да се погрижа за това. Тя беше готова да плати 5 000 000 долара “, каза Подеста.

Вицеадминистратор Ханинк попита Подеста кого е планирал да наеме.

„Тя има много приятели от бившата агенция - ЦРУ. Имах списък с четири или пет - каза Подеста. „Платих един 2.5, свързан към офшорна сметка и щях да платя остатъка при завършване на договора.“

"По указание на Хилари Клинтън", попита вицеадминистратор Ханинк.

"Да."

Ханинк попита името на потенциалния убиец, а Подеста каза, че му е обещано да не разкрива имената на убийци по поръчка, с които той и Клинтън са се свързвали.

„Идеята на Хилари Клинтън ли беше да го отмени?“ - попита вицеадминистратор Ханинк.

- Не, беше мое. Всъщност мислех, че е толкова рисковано, отидох зад гърба й, за да го прекъсна. Човекът запази 2.5, според договореността “, отговори Подеста.

„И вие не измисляте показания, защото в замяна на вашето сътрудничество ви е гарантирано наказание по-малко от смъртното наказание?“ - каза вицеадминистратор Ханинк.

„Това, което казах днес, е истината. Хилари Клинтън е убийствена, нарцистична, порочна жена ”, каза Подеста и бе придружена от залата на трибунала.

В заключение вицеадминистратор Ханинк каза на трибунала, че ще представи окончателните си доказателства в четвъртък следобед, и призова офицерите, съдили военното дело срещу Клинтън, да преценят внимателно и щателно всяко доказателство.

Според него комисията ще възобнови четвъртък по обяд (EST.)

Според източници на RRN трибуналът на Подеста трябва да започне във вторник, 4 май.

(Посетен 95 020 пъти, 5 262 посещения днес)

=====================================
Военен трибунал на Клинтън: Ден 5 осъждане! От  Майкъл Бакстър  - 16 април 2021 г.image

В четвъртък военен трибунал осъди бившия държавен секретар Хилари Клинтън по обвинения в убийство, заговор за извършване на убийство, съучастие в убийство, трафик на деца, застрашаване на непълнолетно лице, предателство и крамола.

Двамата мъже, една жена, офицерски състав издадоха единодушна присъда скоро след като вицеадмирал Джон Г. Ханинк, който преследва военното дело срещу Клинтън, показа последния си свидетел за обвинението, бившият стратег и любовник на Клинтън, Хума Абедин.

В замяна на снизходителност и споразумение за признаване на молба Абедин свидетелства, че тя и Клинтън са „споделяли“ непълнолетни деца с бившия си съпруг Антъни Уайнър. Притиснат, за да изясни дефиницията си на думата „споделено“, Абедин квалифицира отговора си, като каза, че са „практикували“ неприлично и разпуснато поведение на непълнолетни малолетни и непълнолетни Клинтън са внесли в Съединените щати.

„Американски деца?“ - попита вицеадминистратор Ханинк.

„Да, но не основно. Те са твърде лесни за проследяване. По-често от бедните страни ”, отговори Абедин.

„Бихте ли казали на този съд как сте присвоили тези деца?“ - попита вицеадминистратор Ханинк.

„Хилари използва правителствените си пълномощия. Тя имаше карт бланш като държавен секретар, бивш държавен секретар и бивша първа дама. За нея беше лесно да доведе сираци от места като, да речем, Сирия, Афганистан или Ирак. Никой не задаваше въпроси. Няма кой да ги търси - отговори Абедин безчувствено.

Помолена да определи количествено техните подвизи, Абедин каза, че не може да преброи броя на непълнолетните момчета и момичета, които Клинтън е довел в Съединените щати под претекст, че им осигурява плодотворен живот, но тя каза на трибунала, че е имало „много“ повечето от които по-късно бяха „продадени или дарени“ на влиятелни членове на климата на Клинтън.

"Кои са хората?" - попита вицеадминистратор Ханинк.

„Никога не сме знаели точно. Съвсем не е като Хилъри да ги раздава сама. Тя имаше някой да се справи с това, а аз не знам името на човека - отговори Абедин.

"И все пак тя все още отказва да говори", забеляза вицеадминистратор Ханинк.

Той попита трибунала дали са чули достатъчно; че военните са представили огромни доказателства за зверствата на Клинтън срещу Съединените щати и човечеството. За разлика от конвенционалния наказателен процес, напомни той на комисията, не е необходимо единодушно решение, за да бъде осъден Клинтън по нито едно от обвиненията. Мнозинството гласове, каза той, ще задоволи справедливостта.

Трибуналът стигна до осъдителна присъда, след като обсъди само пет минути. Те признаха Клинтън за виновен по всички обвинения, изложени от военните - убийствата на Сет Рич, Винс Фостър и съдията на Върховния съд Антонин Скалия; трафик и малтретиране на непълнолетни от Хаити и други държави от третия свят; заговор за убийство на кандидат за президент.

Както и през целият трибунал, Клинтън остана зловещо мълчалива, докато присъдата беше прочетена и служителите препоръчаха да получи смъртно наказание за престъпленията си. Вицеадминистратор Ханинк попита Клинтън дали има предпочитание в начина, по който военните изпълняват присъдата й, но въпреки това тя отказа да говори.

„Вие отказахте адвокат. Вие отказахте да се защитите. Следователно този съд решава подсъдимият, задържаният Хилари Родъм Клинтън, да бъде обесен за врата, докато умре ”, категорично заяви вицеадминистратор Ханинк. „Присъдата ще бъде изпълнена на 26 април, след кранове.“

Хума Абедин ще се изправи пред собствения си военен трибунал на дата, която все още не е решена, научи RRN.

  (Посетен 282 474 пъти, 24 100 посещения днес)
=====================================

image











Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - ОБЯСНЯВАМ ЗА ТЕЗИ.
21.04.2021 15:24
КОИТО НЕ ИСКАТ ДА РАЗБИРАТ,ЧЕ СВЕТЪТ В МОМЕНТА НЕ ВЪРВИ ПО ИЗГРАДЕНИТЕ ОТ ТЯХ ,,СТЕРИОТИПИ",ЧЕ НИЩО НЯМА ДА БЪДЕ ВЕЧЕ ТОВА,КОЕТО Е БИЛО....

ТЕЗИ,КОИТО НЕ ВЯРВАТ ,ЧЕ В МОМЕНТА ТЕКАТ ПРОЦЕСИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ОБЯСНЯТ,А НАЙ-ВЕЧЕ ,ЧЕ НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ПОЛЗВАТ МИСЛОВНИТЕ ПРОЦЕСИ !!!...

ЧЕ ВЪРВЯТ ПРОЦЕСИ НА ТРИБУНАЛИ,ОБВИНЕНИЯ И РАЗСЛЕДВАНИЯ ПО ЦЯЛ СВЯТ...НО КОЙ ДА ИМ КАЖЕ??? РУСНАЦИТЕ? ИЛИ ПО БТВ??ИЛИ СНН,РОЙТЕРС,И ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ И КОРУМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ МЕИНСТРИЙМА???
НЕ ИМ СЕ ЧЕТЕ,НЕ ГЛЕДАТ ВИДЕА,И НАЙ-МНОГО МРАЗЯТ ДА МИСЛЯТ!!

И ПОНЕЖЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ,НЕКА ДА СИ ВКЛЮЧАТ ПОД ВИДЕАТА В НАСТРОЙКИТЕ АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД И ДА ....ЧЕТАТ...
МОЖЕ ПЪК И ДА ИМ СВЕТНЕ....
цитирай
2. panazea - Здравей , мила !
21.04.2021 20:25
Аз те чета !
Намасте !
Тони
цитирай
3. mileidi46 - Намасте...!!!
21.04.2021 20:46
panazea написа:
Аз те чета !
Намасте !
Тони


Мислиш ли, че не знам?
:))))
Прегръдка...за приятна вечер..
цитирай
4. iridar - за блога ти
22.04.2021 08:58
И аз те чета...всеки ден и съм ти благодарна от сърце и се моля да продължаваш все така.Ти си израз на лъча Светлина , който е на хоризонта.Намасте!Бъди здрава и непоклатима!
цитирай
5. mileidi46 - :))))
22.04.2021 14:30
iridar написа:
И аз те чета...всеки ден и съм ти благодарна от сърце и се моля да продължаваш все така.Ти си израз на лъча Светлина , който е на хоризонта.Намасте!Бъди здрава и непоклатима!


Благодаря ти!!!
станахме вече доста...:)
Намасте!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8306225
Постинги: 2044
Коментари: 15594
Гласове: 32606
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031