Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2023 09:56 - Тайният доклад на Министерството на енергетиката на САЩ за произхода на COVID
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 3386 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тайният доклад на Министерството на енергетиката на САЩ за произхода на COVID 28 февруари 2023 г

Според доклад, публикуван в неделя в Wall Street Journal, Министерството на енергетиката на САЩ подкрепя теорията за лабораторни течове за произхода на COVID, която се основава на таен разузнавателен доклад, даден на Белия дом и ключови лидери на Конгреса.

image
След години на големи технологии и правителства, които задушаваха дебата за Covid, аргументът, че Covid-19 е изтекъл от съоръжението за вирусология в Ухан, Китай (единствената лаборатория от ниво 4 в Азия), става все по-силен. recommended byimageimage   КАРДИФОРМЕН Искате ли да живеете 100 години? Почистете вените си! Ето как   НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

СЗО, яростен защитник на китайското правителство, рязко промени позицията си миналото лято, когато призна вероятността от лабораторно изтичане. „Съществени доказателства сочат, че пандемията COVID-19 е резултат от свързан с изследване инцидент, свързан с лаборатория в Ухан“, сенатската комисия по здравеопазване, образование, труд и пенсии заяви в доклад миналата есен. Лабораторията в Ухан също е била проучена от ФБР и други разузнавателни организации.

Министерството на енергетиката е най-новата правителствена организация на САЩ, която подкрепя теорията за лабораторни течове, според доклад, публикуван в неделя в Wall Street Journal , който се основава на поверителен разузнавателен анализ, предоставен на Белия дом и ключови лидери на Конгреса.

Източници казаха на WSJ, „Министерството по енергетика заключи, че пандемията на Covid най-вероятно е възникнала от лабораторно изтичане. 

Произходът на вируса беше въпрос на дебат за Министерството на енергетиката. Тези, които са гледали класифицираното проучване, казаха, че въпреки че решението се основава на нови доказателства, правителството е играло на сигурно, като е изразило „ниско доверие“ в последната си оценка.

Организацията споделя убеждението на ФБР, че пробив в китайска лаборатория е виновен за произхода на вируса. Според Wall Street Journal две агенции не са сигурни, докато четири други агенции и национален разузнавателен орган продължават да вярват, че вирусът най-вероятно се е разпространил естествено.

Тъй като Министерството на енергетиката контролира националните лаборатории на САЩ, някои от които са лаборатории от ниво 4, проучването е важно.

 

Американски служители отказаха да разяснят причините за промяната на мисленето на Министерството на енергетиката относно произхода на Covid. Те твърдят, че ФБР и агенцията са стигнали до едни и същи заключения по различни причини.

Всеки, който спомена произхода на лабораторното изтичане след удара на епидемията, беше обявен за „теоретик на конспирацията“ от основните медии и социалните медийни платформи на Big Tech.

Скорошно изтичане на файлове в Twitter разкри как правителството и Big Tech изкривяват дискусията около произхода на Covid.

Миналата година Белият дом изпадна в паника, когато репортери попитаха Фочи за произхода на COVID .

Сложната история, която правителството, неправителствените организации, големият бизнес и масовите медии създадоха около Covid, се разплита, поради което Министерството на енергетиката наскоро промени курса.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737792
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031